Tapahtumat

Pihatuvalla järjestetään vuoden ympäri erilaisia tapahtumia.
Pihatuvan lettukestit la 6.7.2024 klo 12-16


Nisulan Pihatuvalla vietetään jokakesäisiä koko perheen lettukestejä lauantaina 6.7. klo 12-16. 

Kahviossa on myynnissä muurikkalettuja suolaisella ja makealla täytteellä. Myytävänä on myös leivonnaisia kotiin vietäväksi sekä tilan omia tuotteita, jauhoja ja kananmunia.

Jos vaan kelit meitä suosii, istutaan ulkosalla ja nautitaan piknik-tunnelmasta. Sateen sattuessa siirretään kestit katon alle.

Tervetuloa! 

Tapahtuma FacebookissaPihatuvan kirppislauantai la 27.7.2024 klo 12-16


Lauantaina 27.7. klo 12-16 Nisulan Pihatuvalla vietetään kirppislauantaita. Voit laittaa itselle tarpeettoman tavaran kiertoon ja ilmoittautua myyjäksi. Tai tulla ostoksille tekemään kirppislöytöjä.

Tavaraa voi myydä auton peräkontista, pihalla viltiltä tai omalta pöydältä. Tarvittaessa Pihatuvaltakin löytyy pöytiä. Jos päivä on aurinkoinen, pyritään olemaan ulkona. Sateen sattuessa katon alta löytyy tilaa.

Varaa myyntipaikka viim. ma 22.7. viestillä tai soittamalla puh. 0400 778 695 / Elina Sipilä. Myyntipaikan hinta 5 €. Maksu paikan päällä käteisellä tai kortilla.

Myyjät voivat tulla laittamaan tavaroitaan esille tapahtumapäivänä klo 11.00 alkaen.

Pihatuvan kesäkahvila on tapahtuman ajan avoinna ja tarjolla on kahvin ja teen kera makeaa ja suolaista kotitekoista leivonnaista.

Tervetuloa myymään ja ostoksille! 

Tapahtuma FacebookissaLähiruokapäivä la 7.8.2024

Tarkempia tietoja tapahtumasta tulossa.